Kids&Us Mataró

Kids&Us segueix creixent a Mataró amb l’obertura del seu 4t centre

Publicat 13/07/2020 per Kids&Us Mataró

Kids&Us Mataró Bonaire obrirà les seves portes ben aviat. El quart centre Kids&Us a la ciutat de Mataró es troba al carrer Bonaire, 8-10, i ja ha obert el període de matriculacions.

Kids&Us és una metodologia d’aprenentatge de l’anglès única i provada, per a nens i nenes d’1 a 18 anys, que reprodueix el procés natural de l’adquisició de la llengua materna en un entorn d’immersió lingüística total. Un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat i natural: escoltar, entendre, parlar, llegir i escriure.

A Kids&Us els alumnes van a classe d’anglès a partir d’1 any. Els bebès són exposats a la nova llengua de forma global, sense restriccions, però en situacions i contextos adequats a la seva edat, per aprofitar tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens des de ben petits. Els cursos Kids&Us tenen continuïtat fins els 18 anys, quan l’alumnat pot assolir unes altes competències lingüístiques en anglès.

Kids&Us es prepara per a un inici de curs segur

Durant els últims mesos, Kids&Us ha treballat en l'adaptació i evolució del seu innovador mètode d'aprenentatge natural de l'anglès respectant l'essència que caracteritza la marca: la reproducció del procés natural d'adquisició de la llengua materna. 

Els centres Kids&Us s’estan adaptant a les mesures d’higiene i seguretat que plantegen les autoritats competents per a l’inici del proper curs i oferir així les màximes garanties de seguretat. Als centres Kids&Us de Mataró els nens i nenes seguiran aprenent anglès d’una forma natural sigui quin sigui l’entorn. De cara al proper curs els centres seran espais segurs i a més també aprofitaran al màxim el temps a casa.

El món gira, i la manera d’aprendre dels nens i les nenes també canvia, per això Kids&Us segueix avançant i presenta un mètode d’aprenentatge flexible, per viure’l als seus centres i per explorar-lo a casa. Un mètode evolucionat per aprendre anglès, t’espera als centres de Kids&Us Mataró.

Compartiu-ho >