Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mataró

A Kids&Us ja estem preparats per al nou curs, i tu?

Publicat 09/09/2019 per Kids&Us Mataró

A Kids&Us ens fascina la tornada a l’escola i fa setmanes que treballem per tenir-ho tot a punt per un nou inici de curs. Una vegada més sentim aquella il·lusió de començar un nou curs, l’emoció de tornar a veure les aules i els passadissos plens de somnis i somriures... i definitivament no, no ho canviem per res del món!

Per als centres Kids&Us, setembre és sinònim de tornar a començar. I com sempre ho fem amb la il·lusió del primer dia, amb nous reptes per endavant i amb la certesa que tenim la fórmula per a que els nostres alumnes aprenguin anglès d’una manera immersiva, rica i plena de matisos. Als adults del demà no els pararà un idioma. Ells tenen tot el potencial necessari i a Kids&Us tenim les eines per aconseguir-ho.

Més de 150.000 alumnes a tot el món

Comencem el nou curs 2019-2020 amb més de 150.000 alumnes i una xarxa de centres que no para de créixer. Hem arribat als 487 centres Kids&Us en 9 països: Andorra, Bèlgica, Espanya, Itàlia, França, el Japó, el Marroc, Mèxic i la República Txeca.

Només ens queda desitjar-vos a tots -famílies, alumnes, professors, coordinadors i directors- el millor per al nou curs que està a punt de començar.

Benvinguts al curs 2019-2020!

Compartiu-ho >